The best Side of prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Prefabrik ev inşaat süreci, kaliteli malzemelerin kullanılması ve sıkı denetimlerin yapılmasıyla desteklenmektedir. Bu sayede, prefabrik evler geleneksel yapılara nazaran daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bunun yanı sıra Edirne anahtar teslim prefabrik ev fiyatları da dikkate alınması gereken bir diğer konudur.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve prepareına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Diğer yandan, betonarme ev yapımında karşılaşılan usta bulma zorluğu, maliyetlerdeki beklenmedik artışlar ve inşaat sürelerinin uzaması gibi sorunlar, insanları prefabrik evlere yönlendirmektedir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle prefabrik ev modelleri yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli kırklareli prefabrik ev modelleri ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi uzun süre sıcacık kalır.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çAlright işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina tekirdağ prefabrik üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Genellikle müşteriye anahtar teslim olarak sunulan prefabrik evler, uygulanacak tasarım ve çanakkale prefabrik malzemelere göre farklı fiyat aralıklarında sunulmaktadır.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton systemına göre 30 cm kalınlığında edirne prefabrik ev modelleri düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page